torsdag 18. desember 2014

Klar Ferdig Gå!

Nå har tida kommet for å fordype seg mer i studiet vårt. Endelig ferdig med første eksamen i organisasjon, ledelse og arbeidspsykologi, og har fått senket skuldrene litt...

Et spennende og lærerikt studieår hvor jeg har tatt sats og gått inn i studiebobla og det er vel sånn ca.25 år siden sist. Framover nå er det Superbibliotekarenes prosjektoppgave som skal formes, så nå er det bare å klinke til!

Oppgaven blir utfordrende og interessant. Superbibliotekarene har bestemt seg for å ha lesing som grunnleggende ferdighet i fokus når vi lager wikien, og knytte dette opp i mot den ferske fagstrategien i norsk både på studiespesialiserende og yrkesfag. Vi kommer til å trekke inn Read-in-cafè, fordypningsemne, kriminell uke  og all annen litteraturformidling som vi driver med. Vi bobler over av ideer, så avgrensing av oppgaven blir nok viktig.

Da passer det jo fint med en påminnelse om hva skjønnlitteratur kan bety. Hentet dette fra Magasinet i Dagbladet i helga, og dette er noe jeg tror på!

Hentet fra Magasinet i Dagbladet 13.12 2014                                                              

 Snøen har lagt seg på Hamar og jula ringes snart inn...
 Håper det ligger mange bøker under juletrærne...

På biblioteket har det vært full fart med julesysler i desember. I år tror jeg vi har satt ny rekord med hvor mange elever som har vært med på julekalender, gjett hvor mange bøker juletre? og ønskejultreet vårt. En fin tradisjon som skaper en god stemning. Gleder meg til å dele ut bøker og filmer til elever som har vunnet.

Her har vi noen fine juletrær i papir som elever på design og håndverk har laget til oss.                                      God Jul og Godt nytt år til alle. Gleder med til 2015!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar